Salg

Vattenfall leverer intelligente løsninger til vores kunders energibehov – uanset om kunden er en privat husstand, en stor koncern eller en hel by.

Norden, Tyskland og Holland er vores primære markeder. Salgsaktiviteterne er en del af driftsenheden Distribution and Sales, der står for godt og vel en fjerdedel af vores underliggende driftsresultat.

Intelligente energiløsninger

Vi ønsker at levere energiløsninger til dagligdagen, hvilket medfører, at vi kan tilbyde vores kunder intelligent energiservice og muligheder for at blive mere miljøbevidste. Ud over salg af el, gas, varme og køling kan vi tilbyde pakkeløsninger, der omfatter:

  • opladningsstationer til elbiler
  • salg og installation af solcelle
  • løsninger til forbedring af energieffektivisering
  • energirådgivning

Vi har en ambition om at tilbyde hver eneste kunde mest muligt for pengene i form af aftaler, service, miljøprofil og tillægsydelser. Vi tilbyder forskellige redskaber til styring og overvågning af energianvendelse, risikohåndtering og markedsinformationer.

Serviceydelser inden for energieffektivisering er ved at udvikle sig til at blive en endnu mere væsentlig del af det, vi kan tilbyde vores kunder. Energilandskabet er under konstant forandring, og det kræver løbende tilpasning af vores tilbud, så de lever op til kundernes behov.

I Sverige og Finland kan vi tilbyde EnergyWatch, der er et online værktøj, som kunderne kan bruge til at kontrollere deres elforbrug i realtid.

Sidst opdateret: 2016-03-15 11:31