Street Handball

Med fokus på leg og den gode oplevelse indtager Street Handball Danmark. Målsætningen er klar – alle skal kunne være med! Vattenfall er Tour Partner for Street Handball.

Street Handball er spillet, som flytter håndbold ud af de traditionelle rammer til de gader og pladser, hvor de unge befinder sig. Derved kan man forhåbentligt aktivere nogle af dem, som ellers aldrig vil røre en håndbold. Street Handballs uformelle karakter og kæmpe potentiale for kreativitet åbner uanede muligheder for at finde netop den form for leg med bolden, som passer bedst til den enkelte.

Lokalt engagement

Med vores sponsorater går vi i Vattenfall målrettet efter lokale aktiviteter, der kan få især unge til at dyrke motion og opleve glæden ved fysisk aktivitet og socialt samvær omkring sport. Det er planen, at Vattenfall og Street Handball Organisationen vil gennemføre events sammen med lokale institutioner. De lokale håndboldklubber vil, hvor det er muligt, blive involveret i eventen, så de på den måde får en mulighed for at komme i kontakt med de unge på gaden.

For Vattenfall er det lokale engagement en vigtig vej til at udbrede kendskabet til vores virksomhed i lokalområderne, og dermed sende et signal om, at vi ønsker at være en positiv medspiller i lokalsamfundet.

Otte spillere, en grib-let-bold og et mål

Street Handball er et helt nyt spil opfundet af landsholdsspilleren Lasse Boesen, DHF-instruktør Ole Bruun Andersen og diplomtræner Torben Sørensen. Spillet spilles af to gange fire spillere mod et mål – dog kan man altid selv justere antal, som det passer ’de legende’ bedst. En særlig blød bold, der ikke er pustet op med luft men indeholder en form for syntetisk vat, giver også dem, der ellers ikke er så motorisk stærke en chance for at få en succesoplevelse med spillet. Spillet kræver ikke nogen dommer, og reglerne sætter man mere eller mindre selv!

Sidst opdateret: 2014-03-21 16:39