Pressemeddelelse | 2016-09-08 | 15:25 PM

Vækst i vindsektoren skaber 130 nye jobs hos Vattenfall

Vattenfalls omlægning frem mod et nyt energilandskab resulterer i en positiv effekt på medarbejderantallet i forretningsområdet BA Wind. Der skal besættes i alt 130 nye stillinger inden for de næste 12 måneder, og det indebærer spændende karrieremuligheder for nye talenter og professionelle.

Vattenfall investerer 5 milliarder euro i udvidelsen af produktion af vindenergi og andre former for vedvarende energi. Havbaserede projekter såsom Sandbank i Tyskland, Aberdeen i Storbritannien og Horns Rev 3 i Danmark samt virksomhedens første solenergiprojekt i stor skala i forbindelse med en landbaseret vindmøllepark er de synlige elementer af Vattenfalls stærke ambition om hvert år at udvide vindkapaciteten med 400 til 600 MW.

Væksten betyder, at Vattenfall skaber nye jobs på de kommercielle og tekniske områder, og virksomheden har allerede påbegyndt rekrutteringsprocessen for de nye stillinger. I dag arbejder mere end 600 medarbejdere på vedvarende energiprojekter i forretningsområdet BA Wind.

"Vi befinder os i en meget spændende fase i Vattenfall og i hele energisektoren i øjeblikket. Energiomlægningen er allerede godt i gang, og vi har brug for at opbygge nye kompetencer og rekruttere nye, talentfulde medarbejdere, der skal hjælpe os med at opnå vores ambitiøse mål. Vattenfall har mere end 100 års erfaring inden for energivirksomhed, og vi ligger i front i forhold til Europas omlægning til vedvarende energi, specielt inden for havbaseret vindenergi. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor medarbejderne kan bidrage til at opbygge fremtidens energilandskab, og vi ved, at fantastiske mennesker udgør hele forskellen," siger Lamin Faye, Head of HR & HSE for BA Wind.

Vattenfall leder specielt efter specialister inden for de kommercielle og tekniske områder samt Project Management og Site Operations.
Læs mere på www.vattenfall.com/career (engelsk)

Mød Vattenfall på messen WindEnergy i Hamborg fra den 27. til den 30. september. Vattenfall byder besøgende velkommen under mottoet "Great people make all the difference".
Læs mere på www.vattenfall.com/wind-hamburg (engelsk)

For yderligere information, kontakt venligst:
Vattenfalls Press Office, telefon: +46 87 39 50 10, e-mail: press@vattenfall.com

Facebook: facebook.com/vattenfallpressrum
Twitter: twitter.com/Vattenfall_Se