Nyhed | 2012-01-17 | 14:50 PM

Vattenfall sikrede leg til børn og alternativ straffekastdyst

Vattenfall var for andet år i træk med til at gøre Sportslørdag til en realitet som hovedsponsor. Vi havde Street Handball med, så der var underholdning og leg for alle.

Børn spiller street handball

5.600 besøgende lagde lørdag den 14. januar vejen forbi Odense Idrætshal, hvor der igen blev afholdt Sportslørdag. Der var aktiviteter i tre haller samt i Odense Isstadion, og det var alt lige fra håndbold, ishockey, fægtning, gymnastik, bordtennis og fodbold til dans.

Da dørene åbnede kl. 13 stod folk allerede i kø for at komme ind, og presset på dørene blev ikke mindre i de tre timer messen stod på. Vattenfall var en del af håndboldstanden i Hal 2, hvor vi havde vores to samarbejdspartnere Street Handball og HC Odense med. Street Handball-øvelserne var ekstremt populære, og der var kø ved alle poster hele dagen. Spillere og ledere fra HC Odense, HC Fyn og GOG spillede en kendiskamp, hvor bl.a. den tidligere landsholdsspiller Lars Krog Jeppesen deltog.

kendisser spiller street handball

Underholdende straffekastdyst

Derudover bød Vattenfall på straffekastkonkurrence i en rigtig boksering. Fire fynske sportsprofiler skulle dyste i konkurrencen, og de gik virkelig til opgaven med stor begejstring og engagement. Der blev tænkt sjovt, kreativt og anderledes lige fra flirt med dommerne til håndstand for at forvirre målmanden inden der blev skudt. I denne dyst gjaldt alle kneb, bare man havde det skægt! Deltagerne havde selv krydret eventen ved at stille op i deres respektive ’kampuniformer’, så man kunne se, hvilken sportsgren de repræsenterede.

De fire udøvere var basketballspiller Mikkel Plannthin fra Svendborg Rabbits, racerkører Michael Outzen, mountainbikeorienteringskører Erik Skovgård Knudsen og hans søster Inge Skovgård Knudsen, som er orienteringsløber. Trods at Inge var den eneste kvinde ombord, så løb hun af med sejren i overlegen stil.

Sebastian Dorset, vært ved Sportslørdag, kommenterede løjerne fra bokseringen, mens hans medvært, Sandie Hansen Jensen fra TV2 Fyn var med i dommerpanelet som udover hende bestod af assistentræner og tidligere landsholdsspiller Ditte Andersen fra HC Odense og Andrine Nordby fra Vattenfall.

Arrangementet i Odense blev afsluttet med et kåringsshow, hvor fynsk idræt blev hyldet og priser blev uddelt til frivillige, talenter og klubber, som har gjort sig særlig bemærket på Fyn i 2011.

vejrmølle

Der gives high five

ditte Andersen Odense håndbold

Foto: Torben Andresen