Nyhed | 2011-04-18 | 16:38 PM

Vattenfall sikrede fuld opbakning til HCO-pigerne

Søndag den 17. april skulle HC Odense spille mod FIF i Frederiksberg Hallerne, og det var i den grad en skæbnekamp. Én ting er de økonomiske udfordringer, klubben kæmper med, noget andet er den sportslige præstation, og her skulle HCO vinde for overhovedet at kunne bevare håbet om liga til næste år.

HCO-pigerne

Vattenfall sørgede i samarbejde med HK Midt for, at de fans, som ville med til Frederiksberg og heppe på pigerne, kom gratis med bus og fik en billet til kampen. De blev også udsmykket med en orange T-shirt, som fyldte godt på lægterne.

Medgang i modgangstid

Pigerne kæmpede det bedste, de har lært og vandt sikkert 33-26 og var derfor sikre på en ’play off’ kamp. Men miraklernes tid var ikke forbi, for pludselig kom slutresultatet fra kampen mellem Roskilde og Ringkøbing, og den endte uafgjort. Det betød, at HC Odense fik andenpladsen i deres pulje, og de er dermed sikret en ligaplads til næste år. Derfra ville jublen ingen ende tage.

Spillerne var også glade for den massive opbakning fra de orangeklædte fans, som virkelig formåede at skabe en fantastisk stemning i hallen. Landsholdsspiller Pernille Larsen udtalte i Fyens Stiftstidende:
”Den støtte betyder meget. Det var flot, at de havde valgt at bruge en søndag på at tage herover, og det var en ekstra spiller på banen”.