Nyhed | 2011-02-22 | 12:40 PM

5240-børnene blev HC Odenses lykkeamuletter

Lørdag den 19. februar var det muligt for børnene fra 5240-projektet og deres forældre at komme ind og se HC Odense spille mod FC Midtjylland. Dagens deltagerantal lød på 23.

5240 børnene 2 
5240-projektet tilbyder børn fra tre skoler i Vollsmose håndboldundervisning én gang om ugen, men det er også et mål at give dem oplevelser udenfor Vollsmose, som mange af dem sjældent forlader. Vattenfalls gode samarbejde med HC Odense gjorde det muligt at tilbyde dem billetter til dagens kamp. Trænerne fra 5240 deltog på frivillig basis og var med til at styre tropperne.

Den største oplevelse var uden tvivl, at børnene i deres 5240 T-shirts løb med spillerne på banen inden kampstart. Og de blev faktisk tildelt en del af æren af træner Jan Laugesen, da han kom ud til børnene efter kampen. Kampen mod et af de tredje bedste hold i ligaen var på forhånd dømt vanskelig, men HCO fik et flot uafgjort resultat i hus. Og det, mente han, måtte være børnenes fortjeneste, og han så helst at de kom med hver gang!

5240 børnene 2
Alle børnene havde en sjov dag i hallen og var glade for denne oplevelse. Så det er bestemt ikke sidste gang, at de kommer med til en håndboldkamp.

Foto: Torben Andresen