Vores fire principper

Vattenfall er stærkt engageret i løbende at forstærke og drive sin overgang til yderligere elektrificering og vedvarende energi.

Det område, vi opererer indenfor, kræver nye måder at arbejde på, og derfor har vi defineret fire principper:

Vi vil være særdeles aktive i forhold til at opfylde vores formål, vi vil være åbne og samarbejde med mennesker og andre partnere, og vi er positive omkring udviklingen og ser løsninger frem for problemer. Vi går desuden aldrig på kompromis, når det gælder sikkerhed – det er et af vores grundlæggende principper.

Aktiv

Vi har fokus på handling og ønsker så hurtigt som muligt at gennemføre de forbedringer, vi kan skabe for kunder og verden omkring os. Vi er overbevist om, at vi hurtigere kan gøre en reel forskel ved at være ansvarsbevidste og fokuserede på at præstere. Vi er passioneret aktive.

Åben

Vi er en virksomhed, der drives fremad af mennesker og samarbejde. Vi mener, de bedste løsninger skabes ved hele tiden at være nysgerrige og ved at invitere alle til at bidrage til vores formål - ”power climate smarter living”. Vi er stolte over vores åbenhed.

Positiv

Vi er selvsikre og modige i vores indsats for at gøre en forskel. Vi mener, at vi, ved at være positive, optimistiske og generøse, kan inspirere alle til at bidrage til at skabe en bedre energimæssig fremtid. Vi er inspirerende positive.

Sikkerhed

Vi er fuldt engagerede i vores medarbejderes og underleverandørers sundhed, sikkerhed og velvære, og vi er optaget af de samfund, vi tjener. Sikkerhed kommer først i alt vores arbejde og er vores førsteprioritet.

Sidst opdateret: 2018-02-16 13:59