Kønsidentitet og seksuel orientering

For Vattenfall er det helt klart en fordel at have forskellige, mangfoldige mennesker og grupper på arbejdet, og vi støtter naturligvis ikke-heteroseksuelle medarbejdere.

Ubevidste fordomme har været vurderet som en af de største forhindringer for en åben og inkluderende kultur. Det er grunden til, at vores mål er at fremme og støtte bevidsthed og en åben dialog om de eventuelle eksisterende stereotyper omkring ikke-heteroseksuelle mennesker i vores virksomhed. Derfor har Vattenfall støttet de årlige Pride-uger, der sætter fokus på lighed og accept af mennesker med forskellig seksuel identitet og livsstil.

I sommeren 2017 deltog virksomheden i forskellige Pride-aktiviteter i Stockholm, Luleå og Amsterdam – og for første gang også i Tyskland. Adskillige Vattenfall-topledere har deltaget for at vise deres støtte, og i Berlin vajede regnbueflaget eksempelvis over alle større Vattenfall-arbejdspladser for at vise støtten til årets Pride. Som optakt til Pride-ugen i Hamborg havde Vattenfall, der er en af hovedsponsorerne, valgt at oplyse Hamborgs nye koncerthus Elbphilharmonie i regnbuefarverne. Til ære for Pride Amsterdam oplyste Nuon sin varmebuffer på Diemen-kraftværket i regnbuefarverne under hele arrangementet.

Mangfoldighed og inklusion – i alt, hvad vi gør

Mangfoldighed og inklusion

Køn

Etnicitet, religion og andre overbevisninger

Generationsmæssig mangfoldighed

Individuelle kompetencer

Medarbejdernetværk

Sidst opdateret: 2018-05-02 09:46