Vattenfall som arbejdsplads

Er du parat til at gøre en forskel? Hos Vattenfall mener vi, at vi kan forme fremtiden og forsyne samfundet med energi, så vi kan opnå en højere levestandard.

Her beskriver vi, hvad der karakteriserer vores virksomhedskultur, og hvordan det er at arbejde hos Vattenfall:

1. Giv dig selv nye udfordringer hver dag

Vattenfall omfatter tusindvis af forskellige mennesker på hundredvis forskellige lokationer – alle med hver deres ideer. Men vi har én ting til fælles: drevet af et behov for at tage det næste skridt, igen og igen.

Vi mener, at alle udfordringer og problemer kan løses. Det betyder, at du har mulighed for at arbejde med nogle af branchens mest spændende og udfordrende projekter.

2. International erfaringsudveksling

Du arbejder i en international organisation med stor mangfoldighed og variation af eksperter – nogle af verdens mest inspirerende talenter. Du vil altid blive opfordret til at komme med egne ideer og meninger. Vi deler vores best practice og lærer af hinanden.

3. Vi tror på hinanden

Vi ved, at nøglen til succes er vores medarbejdere. Vores tro på vores egne evner til at udføre vores arbejde er selve essensen af vores arbejdskultur. Vi styrker dig, så du kan tage initiativ og beslutninger.

Du vil blive opfordret til at bruge og udvide dine kompetencer – vi giver dig gode muligheder for faglig udvikling.

Sidst opdateret: 2017-01-17 16:38