Internationalt trainee-program

Power Climate Smarter living – det er vores formål. Og vi leder efter de skarpeste hjerner, så vi kan gøre det til virkelighed. Skyd din klimaintelligente karriere godt i gang ved at blive en af de 30 trainees, som begynder deres rejse i september 2019. 

Sammen kommer I til at bidrage til en fossilfri levevis. Du vil få en unik mulighed for at bidrage til vores formål. Det eneste, vi beder dig om, er at bruge dine superkræfter og dele din energi for at hjælpe os med at opnå vores mål.

Den enkelte trainee-stilling er unik og tilknyttet en afdeling inden for et specifikt Business Area og en specifik lokation. Det betyder, at hver stilling har sine egne specifikke ansvarsområder og udfordringer og en matchende profil. Find ud af, hvad Vattenfalls internationale trainee-program kan tilbyde dig.

En kickstart i Vattenfall

Hos Vattenfall, en europæisk markedsleder i energisektoren, arbejder mere end 20.000 medarbejdere sammen om omlægningen til bæredygtig energiproduktion.

Som international trainee får du i løbet af et år mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige færdigheder – både nationalt og internationalt. Vi vil oplære dig og klæde dig på til fremtidige udfordringer. Med vores trainee-program stræber vi efter at maksimere din personlige vækst og udvikling – både individuelt og i gruppesammenhæng – og den øverste ledelse er med hele vejen.

Hvis du er interesseret i at arbejde som energiekspert, innovativ leder eller projektleder i energisektoren, så er Vattenfall det rette sted for dig. Vi har brug for fantastiske ledere på alle områder.

Kom godt i gang

Vores internationale trainee-program tilbyder omkring 30 trainee-stillinger fordelt på forskellige lokationer i de lande, hvor Vattenfall har aktiviteter. Programmet forløber over 12 måneder og starter hvert andet år i september.

Hver trainee-stilling er tilknyttet en afdeling inden for et Business Area og en lokation. Derfor har hver stilling sine egne specifikke ansvarsområder og udfordringer. Du kommer til at arbejde sammen med dine kolleger både nationalt og internationalt på daglig basis – både i din stilling som trainee og i forbindelse med to opgaver (en 4-ugers opgave og en 8-ugers opgave). I forbindelse med opgaverne kommer du til at lære de andre Business Areas i Vattenfall at kende, både nationalt og internationalt. Da din udvikling er vigtig for os, vælger du selv disse opgaver.

Personlig udviklingsplan

Sideløbende med trainee-programmet kommer du til at deltage i internationale workshops under seminarugerne. I løbet af disse uger vil der være fokus på din valgte udviklingsvej og vores principper. Som en del af programmet kommer du også til at besøge nogle af vores sites, eksempelvis kraftværker og vindmølleparker, sammen med de andre trainees. Det vil gøre dig fortrolig med de forskellige kulturer, der findes i Vattenfall.

Opdag dine talenter

I løbet af trainee-programmet vil du få al den støtte, du har brug for. En linjeleder og tidligere trainees vil hjælpe dig på et individuelt plan. De hjælper dig med at identificere, hvor dit talent bedst muligt kan udnyttes, så du kan forberede dig bedst muligt på en international karriere. Din personlige udvikling er en afgørende del af trainee-programmet.

Er du vores næste trainee?

Er du en af de bedste på dit studie? Så er det måske dig, vi leder efter. Du har maksimalt et års erhvervserfaring og er flydende i forretningsengelsk, både skriftligt og mundtligt. I nogle stillinger er lokale sprogfærdigheder et krav. I så fald vil det fremgå af jobbeskrivelsen. Derudover kan det være en fordel at kunne andre sprog.

Den generelle jobbeskrivelse angiver, at regelmæssig rejseaktivitet er en del af jobbet. Derudover skal du være forberedt på at kunne blive (midlertidigt) forflyttet i forbindelse med trainee-stillingen eller en af opgaverne. Bemærk, at vi i vores udvælgelsesproces lægger meget vægt på din forklaring på og motivation for de valg, du har taget i dit liv.

Det kan vi tilbyde dig

Vattenfalls internationale trainee-program kan kickstarte din karriere som en af energisektorens kommende eksperter. Vi tilbyder fastansættelse, og hver enkelt stilling har en konkurrencedygtig løn og en god lønpakke. Du får selvfølgelig rig mulighed for at udvikle dig. Når du har gennemført programmet, vil du have rig mulighed for at udvikle dig yderligere i virksomheden. Mere end 60 % af alle tidligere internationale trainees arbejder stadig i Vattenfall.

Sådan søger du

Til det internationale trainee-program, der starter i september 2019, leder vi efter trainees i Sverige, Tyskland, Holland, Storbritannien og Finland. Du kan søge disse stillinger fra 13. februar til 10. marts 2019. Ansøgningsprocessen består af en online kognitiv test, en videoopgave, samtaler (telefonisk og ansigt til ansigt), en vurdering og en screening før ansættelse. Du vil få flere oplysninger om processen, så snart du har sendt din ansøgning.

Sidst opdateret: 2019-03-11 08:36