Internationalt trainee-program

Er du nyuddannet og på udkig efter en international karriere i energisektoren? I så fald opfordrer vi dig til at søge en trainee-stilling hos os og være med til at udforme kreative løsninger til en bæredygtig verden.

En bæredygtig verden med ren energi til alle – det er vores mission. Og hvis det handler om fremtiden for energi, skal der tænkes globalt. Vi arbejder hver dag i ambitiøse teams på at skabe et bedre samfund, og vi forsøger at gøre en reel forskel ved at udvikle bæredygtig energi. Har du den nødvendige viden om energisektoren og dine egne idéer på området? Så tag udfordringen op. Find ud af, hvad Vattenfalls internationale trainee-program kan tilbyde dig.

En kickstart i Vattenfall

Hos Vattenfall, en europæisk markedsleder i energisektoren, arbejder mere end 20.000 medarbejdere sammen om omlægningen til bæredygtig energiproduktion. Som international trainee får du i løbet af et år mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige færdigheder – både nationalt og internationalt. Vi vil oplære dig og klæde dig på til fremtidige udfordringer. Hvis du er interesseret i at arbejde som energiekspert, innovativ leder eller projektleder i energisektoren, så er Vattenfall det rette sted for dig.

Kom godt i gang

Vores internationale trainee-program tilbyder omkring 20 trainee-stillinger fordelt på forskellige lokationer i de lande, hvor Vattenfall har aktiviteter. Programmet forløber over 12 måneder og starter hvert andet år i september. Det næste program starter i september 2017. Hver trainee-stilling er tilknyttet en afdeling inden for et Business Area og en lokation. Derfor har hver stilling sine egne specifikke ansvarsområder og udfordringer. Du kommer til at arbejde sammen med dine kolleger både nationalt og internationalt på daglig basis – både i din stilling som trainee og i forbindelse med to opgaver (en 4-ugers opgave og en 8-ugers opgave). I forbindelse med opgaverne kommer du til at lære de andre Business Areas i Vattenfall at kende, både nationalt og internationalt. Da din udvikling er vigtig for os, vælger du selv disse opgaver.

Personlig udviklingsplan

Sideløbende med det foruddefinerede trainee-program kommer du til at deltage i internationale workshops under seminarugerne. I løbet af disse uger vil der være fokus på din valgte udviklingsvej og vores kerneværdier. Som en del af programmet kommer du også til at besøge nogle af vores sites, eksempelvis kraftværker og vindmølleparker, sammen med de andre trainees. Det vil gøre dig fortrolig med de forskellige kulturer, der findes i Vattenfall.

Opdag dine talenter

I løbet af trainee-programmet vil du få al den støtte, du har brug for, fordi vi brænder for at dele ud af så meget viden, som vi kan. En linjeleder og tidligere trainees vil hjælpe dig på et individuelt plan. De hjælper dig med at identificere, hvor dit talent bedst muligt kan udnyttes, så du kan forberede dig bedst muligt på en international karriere.

Er du vores næste trainee?

Bliver du færdig med studierne før september 2017, så er det måske dig, vi leder efter. Du har maksimalt et års erhvervserfaring og er flydende i forretningsengelsk, både skriftligt og mundtligt. I nogle stillinger er lokale sprogfærdigheder et krav. I så fald vil det fremgå af jobbeskrivelsen. Derudover kan det være en fordel at kunne andre sprog.
Den generelle jobbeskrivelse angiver, at regelmæssig rejseaktivitet er en del af jobbet. Derudover skal du være forberedt på at kunne blive (midlertidigt) forflyttet i forbindelse med trainee-stillingen eller en af opgaverne. Bemærk, at vi i vores udvælgelsesproces lægger meget vægt på din forklaring på og motivation for de valg, du har taget i dit liv.

Det kan vi tilbyde dig

Hver stilling har en konkurrencedygtig løn og en rigtig god lønpakke. Du får selvfølgelig rig mulighed for at udvikle dig. Når du har gennemført programmet, vil du have rig mulighed for at udvikle dig yderligere i virksomheden. Mere end 60 % af alle tidligere internationale trainees arbejder stadig i Vattenfall.

Sådan søger du

Til det internationale trainee-program, der starter i september 2017, leder vi efter trainees i Sverige, Tyskland, Holland, Storbritannien, Danmark og Finland. Du kan søge disse stillinger fra medio januar 2017. Ansøgningsprocessen består af en online kognitiv test, en videoopgave, samtaler (telefonisk og ansigt til ansigt), en vurdering og en screening før ansættelse. Du vil få flere oplysninger om processen, så snart du har sendt din ansøgning.

Sidst opdateret: 2017-01-10 11:41