Sponsorater

Vattenfalls sponsorater har til formål at understøtte initiativer i de lokalsamfund, hvor vi driver virksomhed og tilfører samfundet værdi. Vi vil desuden gerne inspirere folk og motivere til en sundere livsstil.

Længerevarende engagement og ansvarlighed er to vigtige elementer for vores sponsorarbejde.

Vores sponsorater dækker sport og kultur samt sociale og miljømæssige områder, og de afspejler, at godt medborgerskab betyder noget for os.

Den nationale olympiske komité

Vi hjælper lovende sportsfolk med at nå deres mål gennem vores enestående samarbejde med den nationale olympiske komité i Sverige. Vi tror på langvarigt engagement, og derfor støtter vi sportsfolkene på deres vej mod de olympiske lege. Det kræver meget energi, engagement og ildhu at komme til at deltage i de olympiske lege - og det er egenskaber vi værdsætter højt.

Vores samarbejde med den olympiske komité består af to grupper af sportsfolk, der tilsammen dækker hele bredden af talenter fra de unge og spirende håb (Olympic Talent Support Vattenfall) til fuldt etablerede sportsfolk (Team Vattenfall). Vi støtter ikke bare sportsfolkene på toppen, men også dem, der er på vej derop.

Olympic Talent Support Vattenfall - for unge sportsfolk

Vi støtter ca. 30 lovende, unge sportsfolk, som alle udviser den rette ånd for at deltage i de olympiske lege en dag. Vi håber, at vores støtte vil gøre en forskel og hjælpe dem med at holde fokus og udvikle deres talent og passion for sport.

Team Vattenfall - gode rollemodeller

Team Vattenfall omfatter otte veletablerede topsportsfolk, som vi støtter i deres bestræbelser på at blive klar til de olympiske lege. De udvalgte er gode rollemodeller for de yngre talenter, især for vores unge sportsfolk i vores Olympic Talent Support Vattenfall-program.

Skisponsorater

Set i lyset af vores nordeuropæiske arv er Vattenfall stærkt forbundet med vinter og vintersport. Vores primære produkt, elektricitet, har igennem årene bidraget til at forbedre de oplevelser, man kan få ved at stå på ski - fra oplysning af mørke løjper og spor til at skabe kunstig sne og forsyne skilifte med el.

Vi ved, at mange af vores kunder er interesserede i skisport, og vi vil gerne bidrage til deres passion.

Vores sponsorat støtter etablerede skisportsfolk, men også børn og unge talenter, der er i begyndelsen af deres karriere.

Læs mere om vores skisponsorater

Lokale sponsorater i Danmark

Udover koncernsponsoraterne sponsorerer vi projekter i de lokalsamfund hvor vi driver virksomhed i Danmark.

Sidst opdateret: 2014-03-24 22:36